1

Η Θαυματουργική εικόνα της Παναγιας Λαυριωτισσας απο την Ιερα Μονη Αγιας Λαυρας Καλαβρυτων και το Λαβαρο Της Επαναστασεως του 1821, στα ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021, του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς

Επί τη ευκαιρία της εορτής του Προστάτου της ενορίας μας, ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΛΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΥΤΟΥ αλλά και της Ελεύσεως της Θαυματουργού Εικόνας Της Παναγίας Λαυριώτισσας Απο Την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων Και Του Λαβάρου Της Επαναστάσεως Του 1821 διοργανώνουν από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021.

Στις οποίες θα συμμετέχει και ο Ηγούμενος της Μονής  Αγίας Λαύρας, Πανουσιολογιό­τατος Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΩΡΑ 6:15 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ:
Δοξολογία και εν συνεχεία Ιερά Παράκλησις από τον Πανοσιολογιό-τατο Αρχιμανδρίτη π. Ευσέβιο, ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων.
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Λαυριώτισσας, θα τοποθετηθεί εντός του Ιερού Ναού σε ειδικό χώρο, για ασπασμό από τους πιστούς έως την 31^ Οκτωβρίου.
Το Λάβαρο της Επανάστασης του 1821, θα τοποθετηθεί εντός του Ιερού Ναού σε ειδικό χώρο έως την 31ην Οκτωβρίου.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΩΡΑ 9:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ:
Κατανυκτική Ιερά Αγρυπνία την οποία θα τελέσει ο Πανοσιολογιότα¬τος Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων.

Εσπερινός και Όρθρος Μεγάλης Εβδομάδος Αγίου Δημητρίου – Θεία Λειτουργία.
Θα ψάλει βυζαντινός ιερατικός χορός υπό την διεύθυνση του Αιδεσι- μολογιώτατου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ελισαίου Κυνούση, καθηγητού βυζαντινής μουσικής.

Ακολουθεί το πρόγραμμα ολόκληρο:

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment